Als kind vond ik de ongelijkwaardige manier waarop veel mensen met elkaar omgingen al ingewikkeld. Heel lang speelde dit een belangrijke rol in mijn leven. Ik volgde diverse opleidingen en trainingen, op zoek naar antwoorden omdat het me maar bleef bezighouden.

Tot ik in aanraking kwam met sociocratie; overleg en besluitvorming op basis van gelijkwaardigheid en met consent. Dat was thuiskomen!
Sindsdien maak ik op basis hiervan mijn keuzes en heb veel meer balans in mijn leven gevonden. Volg ik mijn intuïtie en werk vanuit voelen, denken, doen. Concreet is hieruit de CONSENT-methode® ontstaan. Een eenvoudige methodiek die handen en voeten geeft aan gelijkwaardig overleg en besluitvorming.

Baudy Wiechers
consent voor de wereld

Mijn grote passie is mensen zoals jij leren (weer) vaardig te worden in het gelijkwaardig omgaan en samenwerken met elkaar. Om jezelf mee te nemen als 'heel' mens en om gebruik te maken van ieders eigen-aardigheden. Om op deze manier jouw doelen en die van je organisatie te realiseren.

Om dat concreet te faciliteren begeleid ik individuen en teams in het zelf vaardig worden in gelijkwaardige besluitvorming door het geven van trainingen en teamdagen. Daarnaast ben ik gespreksleider in teams die behoefte hebben aan een extern gespreksleider tijdens bijeenkomsten of het begeleiden van processen en leid ik geïnteresseerden op tot CONSENT-methode® Trainer.

De CONSENT-methode® werkt eenvoudig en interactief. Wil jij ervaren dat het werkt in plaats van te geloven wat ik zeg? Dan kom ik graag het Ger-Consentspel bij jou spelen!

Op weg naar meer gelijkwaardigheid, op weg naar elkaar zien en horen, op weg naar een duurzame samenleving. Stapje voor stapje dromen realiseren door het te gaan doen en zo de wereld een beetje mooier maken!

Over Uitgeverij CONSENT

De uitgeverij is ontstaan nadat Rachel Kruk en Baudy Wiechers twee boeken over de CONSENT-methode® hadden gepubliceerd. Beide boeken kun je rechtstreeks hier bestellen!

Het eerste boek ‘Breng Balans in je Gezin’ gaat over hoe je in je gezin op basis van gelijkwaardigheid met elkaar afspraken maakt en besluiten neemt. Met veel praktijkverhalen en een hoofdstuk waarin aangegeven wordt hoe je stap-voor-stap begint in je gezin.

Het tweede boek ‘Besluit met CONSENT’ is een handboek voor effectief en gelijkwaardig samenwerken binnen bedrijven, organisaties en teams. Een rijk geïllustreerd boek, waarbij de tekeningen ondersteunend zijn aan de tekst.

Over Infini.nu

Infini.nu is het moederbedrijf waar de C.O.N.S.E.N.T.-methode®, Gezinsoverleg en Breng Balans onder vallen.
Baudy Wiechers is oprichter en eigenaar van Infini.nu.

klik hier

Digitale bijlagen

In het boek Breng Balans in je Gezin staat nog een oude link.

Klik op de afbeelding om op de juiste pagina terecht te komen!