Met korting naar het Grootste Kennisfestival

Op donderdag 20 juni 2019 vindt in Deventer het Grootste Kennisfestival plaats. Onderdeel daarvan is het 'Waardetheater'.
In dit Waardetheater krijgen mensen inspiratie en tips aangereikt om de waarde van hun organisatie vast te stellen en te vergroten, te ontdekken wat voor hen werkelijk van waarde is en hoe ze hun medewerkers en klanten kunnen laten voelen dat ze waardevol zijn.

Kenniscentrum Saminc faciliteert het theater. Saminc inspireert mensen om te gaan organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid op basis van de principes van Samensturing. Waardecreatie en Samensturing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, aangezien Samensturing uitgaat van het basisidee dat elke organisatie een doel heeft, een waarde vertegenwoordigd in de wereld. En dat organisaties gaan bloeien als de mensen vanuit hun drijfveren zijn afgestemd op die waarde, en bovendien hun eigen unieke waarde en talenten mogen inzetten voor het gezamenlijk doel.

Als partner van Saminc geef ik mede vorm aan de inhoud van het programma in het Waardetheater. Want de waarden van Saminc sluiten zo mooi aan bij de waarden van de CONSENT-methode®.

Graag nodig ik jou uit voor het Kennisfestival en mogen je een kortingscode aanbieden voor je toegangskaartje. Deze code is: saminc@#kennis2019.

Kijk voor het hele programma op hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl
Zie ik jou ook op 20 juni?

Waardetheater

Reacties (0)

There are no comments posted here yet

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location

Over de auteur:

Baudy Wiechers - Grondlegger van de CONSENT-methode®

Baudy heeft de CONSENT-methode® ontwikkeld. Nu geniet ze van het delen van haar kennis door het geven van trainingen, het houden van spelbijeenkomsten en het opleiden van CONSENT-methode® Masters zodat zij ook hun kennis kunnen delen.

e-mail  website facebook twitter linkedin

Ja, ik wil Baudy beter leren kennen
en ontvang graag maandelijks inspiratie en handvatten om zelf aan de slag te gaan met gelijkwaardige besluitvorming, met consent!