Mastering de CONSENT-methode

Na het voltooien van de Gespreksleiderstraining kun je een traject ingaan om Master in de CONSENT-methode® te worden. Hiervoor vindt altijd eerst een intake gesprek plaats, waarin bekeken wordt of je dit traject in kunt gaan.
Dit opleidingstraject duurt ca. 2 jaar, het is afhankelijk van hoe snel je dingen oppikt, integreert en hoe actief je bent. Dit wordt per persoon bekeken en met consent besloten.

In het opleidingstraject zit een training van 6 dagen, de zogenaamde Mastering training. Hier leer je hoe je de trainingen kunt geven, maar ook een stuk voorbereiding, ondernemerschap, organisatie, sociale media en er wordt vooral geoefend.

Je kunt als Master zelf trainingen geven. Er is een actieve Masterkring, waar je contact onderhoudt met je collega-masters. Meerdere keren per jaar komen we bij elkaar om te blijven ontwikkelen, groeien en ervaringen uit te wisselen. Ook krijg je toegang tot het besloten deel van de website voor up-to-date informatie en kun je bijdragen aan en jezelf profileren in de maandelijkse nieuwsbrief die verstuurd wordt aan een grote groep geïnteresseerden.

Masters kunnen ook worden ingezet voor grotere opdrachten, waar meer mensen nodig zijn. Dit kan vanuit Infini.nu georganiseerd zijn, maar ook Masters onderling kunnen dit regelen.

Heb je interesse om Master te worden, vul dan het formulier op deze pagina in en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en je verdere informatie te geven.

Data worden in overleg vastgesteld. Bij minimaal 4 aanmeldingen gaat deze training door.

Ik wil Master worden!

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
vul je telefoonnummer in
vul je motivatie in
Please let us know your message.

1000 Resterende tekens